Met de versoepeling van de coronamaatregelen heeft het bestuur in overleg met de beheerders van het clubhuis een nieuwe datum voor de jaarvergadering gekozen: zondag 11 juli.

De opzet van de vergadering is dit jaar wat anders omdat we elkaar al zo lang niet meer hebben gezien. De locatie is het clubhuis en we beginnen om 14.00 uur met de vergadering en na afloop biedt de club een hapje en een drankje aan. Met mooi weer kunnen we dat in de tuin doen maar er is ook ruimte om dat binnen te doen als dat moet. We moeten met z’n allen natuurlijk voorzichtig zijn dus bij klachten niet komen. Aan de andere kant zullen tegen die tijd vele leden al gevaccineerd zijn.  In verband met de catering na afloop van de vergadering vragen we jullie bij de secretaris aan te geven of je naar de vergadering zult komen, graag middels e-mail:. We hopen vele van jullie dan te zien.

Adres clubhuis  (Logement aan de Vecht)
Straatweg 30
3621BN  Breukelen