De Corona maatregelen worden langzaam versoepeld en het vaccinatie programma komt op stoom. Ieder kijkt uit naar een mooie zomer waarin weer meer mogelijk zal zijn. Zoals eerder aangekondigd zijn de data voor ons kampeerweekend vrijdag 10 september tot en met zondag 12 september, tegen die tijd moet het mogelijk zijn om met onze club samen te komen en mooie ritten te maken.

Het thema van het kampeerweekend is tussen rivieren, door polders en over dijken. Elza en Herman Arentsen hebben een programma in elkaar gezet dat ons het mooiste en beste van de Betuwe zal laten zien. Graag een e-mail sturen aan : eh-arentsen@hetnet.nl als je van plan bent naar het kampeerweekend te komen, dan kunnen de plannen worden afgestemd op het juiste aantal deelnemers.

Er is nu ook bekend welke camping we zullen gebruiken: Camping Overbetuwe in Heteren. Met de camping is geregeld dat we een mooie centrale plaats krijgen waar we de grote tent op kunnen zetten. Er is voldoende ruimte voor tenten en campers. De camping beschikt over twee Chalets en twee trekkers hutjes. De 2 Chalets en één van de trekkershutjes zijn reeds voor de club geboekt en al vergeven. De camping beschikt ook over een B&B. Ieder wordt gevraagd zelf zijn of haar reservering te maken. Vermeldt erbij dat je deelneemt aan het Austin 7 kampeerweekend. De contactgegevens van de camping zijn:

Uilenburgsestraat 3
6666 LA Heteren
Tel.: 0031 (0)26 4742233
E-mail: info@campingoverbetuwe.nl

Liever een hotel? Linge hotel in Elst is gunstig gelegen voor het kampeerweekend.

We hopen op een grote opkomst!

Namens het bestuur en familie Arentsen,

Tot september!