Driverslunch 2021

Op 30 mei hebben Leen Verduijn en families stellingwerf, Fallon meegedaan aan de z.g drivers lunch, dit keer in Lonneker bij Enschede. Aan de driverslunch kunnen alleen ” prewar” auto’s mee doen.
De gene die de grootste afstand (zonder autowegen) afgelegd heeft naar de lunch krijgt een speciale prijs.( spanner&Spoon prijs) De winnaar heeft 272Km gereden vanuit Bruinnisse.

 

 

 

 

Algemene Leden Vergadering 2021

Met de versoepeling van de coronamaatregelen heeft het bestuur in overleg met de beheerders van het clubhuis een nieuwe datum voor de jaarvergadering gekozen: zondag 11 juli.

De opzet van de vergadering is dit jaar wat anders omdat we elkaar al zo lang niet meer hebben gezien. De locatie is het clubhuis en we beginnen om 14.00 uur met de vergadering en na afloop biedt de club een hapje en een drankje aan. Met mooi weer kunnen we dat in de tuin doen maar er is ook ruimte om dat binnen te doen als dat moet. We moeten met z’n allen natuurlijk voorzichtig zijn dus bij klachten niet komen. Aan de andere kant zullen tegen die tijd vele leden al gevaccineerd zijn.  In verband met de catering na afloop van de vergadering vragen we jullie bij de secretaris aan te geven of je naar de vergadering zult komen, graag middels e-mail:. We hopen vele van jullie dan te zien.

Adres clubhuis  (Logement aan de Vecht)
Straatweg 30
3621BN  Breukelen

Kampeerweekend 2021

De Corona maatregelen worden langzaam versoepeld en het vaccinatie programma komt op stoom. Ieder kijkt uit naar een mooie zomer waarin weer meer mogelijk zal zijn. Zoals eerder aangekondigd zijn de data voor ons kampeerweekend vrijdag 10 september tot en met zondag 12 september, tegen die tijd moet het mogelijk zijn om met onze club samen te komen en mooie ritten te maken.

Het thema van het kampeerweekend is tussen rivieren, door polders en over dijken. Elza en Herman Arentsen hebben een programma in elkaar gezet dat ons het mooiste en beste van de Betuwe zal laten zien. Graag een e-mail sturen aan : eh-arentsen@hetnet.nl als je van plan bent naar het kampeerweekend te komen, dan kunnen de plannen worden afgestemd op het juiste aantal deelnemers.

Er is nu ook bekend welke camping we zullen gebruiken: Camping Overbetuwe in Heteren. Met de camping is geregeld dat we een mooie centrale plaats krijgen waar we de grote tent op kunnen zetten. Er is voldoende ruimte voor tenten en campers. De camping beschikt over twee Chalets en twee trekkers hutjes. De 2 Chalets en één van de trekkershutjes zijn reeds voor de club geboekt en al vergeven. De camping beschikt ook over een B&B. Ieder wordt gevraagd zelf zijn of haar reservering te maken. Vermeldt erbij dat je deelneemt aan het Austin 7 kampeerweekend. De contactgegevens van de camping zijn:

Uilenburgsestraat 3
6666 LA Heteren
Tel.: 0031 (0)26 4742233
E-mail: info@campingoverbetuwe.nl

Liever een hotel? Linge hotel in Elst is gunstig gelegen voor het kampeerweekend.

We hopen op een grote opkomst!

Namens het bestuur en familie Arentsen,

Tot september!

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!