Seven Gespot in Maastricht

Deze mooie Austin Seven RM Box Saloon uit 1931 stond te glimmen op Interclassics in Maastricht. Achter de ruiten waren plankjes gemaakt waar klassieke brillen werden tentoongesteld.

Foto’s: Gerard van Zadelhoff

Onderdelendag in Blaricum

De jaarlijkse onderdelendag in Blaricum was alweer de laatste bijeenkomst van 2023!
Voor deze zeer gezellige bijeenlomst waren we te gast in de warme loods van een van onze leden. We werden goed verzorgd met koffie, thee, koek, broodjes en soep! Er lagen honderden onderdelen en veel documentatie op diverse tafels uitgestald. De meeste leden gingen blij met de nodige onderdelen weer naar huis.

Een nieuwe electrische Austin???

Wij dachten dat de Austin Motor company al jaren geleden had opgehouden te bestaan en ineens is daar de Austin Motor Company Ltd in Rayne
Essex! Zij kondigen de nieuwe elektrische Austin Arrow aan: “The PERFECT BALANCE struck between encapsulating the future of motoring and respecting celebrated classic design.”

Voor ons lijkt het wel op een electrische special, losjes geinspireerd op de Single seater racer en de Ulste body special. De foto’s zijn erg mooi en hij rijdt vast fantastisch, maar zou dit iets zijn dat Herbert Austin in 2024 had willen maken? Kijk zelf maar eens op de website: Austinmotorcompany.com. 

Wat simpeler lijkt dan weer de Patak Rodster. Ik zie zelfs een oranje monstertje dat me een beetje bekend voor komt. Kijk maar eens op: Patakmotors.com/