Austin Seven weekend 2021

In het weekend van 17t/m 19 september heeft de familie Arentsen een grandioos Seven weekend georganiseerd.

Alles perfect georganiseerd, zelfs het weer klopte. De regen viel precies in de pauze/eet tijden. Op vrijdag een uitgebreide borreltijd en een Indische buffet. Op zaterdag een mooie tocht door de Veluwe over de dijken met een lunchpauze in Buren.  Avonds een Indische BBQ. Op zondag een zeer mooie tocht

Sevennieuws 159 is uit!

Hier de nieuwe uitgave van het Sevennieuws nummer 159.

 

 

 

 

 

 

 

 

Austin Seven  Kampeerweekend, juiste e-mailadres
Let op! Het e-mailadres in het Sevennieuws is verkeerd. Het juiste e-mailadres om je op te geven is: eh-arentsen@hetnet.nl

De data zijn 10-12 september, zoals boven het artikel aangegeven (op de achterpagina staat 10-12 augustus)

De paddenstoelenritrit is op zondag 10 oktober 2021 in Muiderberg.

De rit is circa 95 km en voert langs  de rivieren de Vecht, De Amstel,Het Gein, de Angstel en langs de Loosdrechtse Plassen. Veelal langs kleine wegen en toch ook enige provinciale wegen. De lunchstop moet ik nog regelen.
Ik verwacht tussen 16.00 en 17.00 uur weer in Muiderberg te zijn waar we bij het Rechthuis gezamenlijk een kop bospaddenstoelensoep zullen eten. De kosten zijn € 7 per persoon. We zitten dan onder de veranda.
De start is om 11.00 uur en vanaf 10.00 melden we ons op het terras van het Rechthuis. Daar is koffie met gebak te krijgen (voor eigen rekening)
Hotel Restaurant Het Rechthuis
Googweg 1
1399 EP Muiderberg
Telefoon 0294-261323

In verband met de soep, zou het fijn zijn als jullie mij uiterlijk 5 oktober even berichten dat jullie komen.

e-mail:     hbv.consulting@icloud.com
telefoon: +31651706154

Met hartelijke groet,

familie van der Veen

Driverslunch 2021

Op 30 mei hebben Leen Verduijn en families stellingwerf, Fallon meegedaan aan de z.g drivers lunch, dit keer in Lonneker bij Enschede. Aan de driverslunch kunnen alleen ” prewar” auto’s mee doen.
De gene die de grootste afstand (zonder autowegen) afgelegd heeft naar de lunch krijgt een speciale prijs.( spanner&Spoon prijs) De winnaar heeft 272Km gereden vanuit Bruinnisse.

 

 

 

 

Algemene Leden Vergadering 2021

Met de versoepeling van de coronamaatregelen heeft het bestuur in overleg met de beheerders van het clubhuis een nieuwe datum voor de jaarvergadering gekozen: zondag 11 juli.

De opzet van de vergadering is dit jaar wat anders omdat we elkaar al zo lang niet meer hebben gezien. De locatie is het clubhuis en we beginnen om 14.00 uur met de vergadering en na afloop biedt de club een hapje en een drankje aan. Met mooi weer kunnen we dat in de tuin doen maar er is ook ruimte om dat binnen te doen als dat moet. We moeten met z’n allen natuurlijk voorzichtig zijn dus bij klachten niet komen. Aan de andere kant zullen tegen die tijd vele leden al gevaccineerd zijn.  In verband met de catering na afloop van de vergadering vragen we jullie bij de secretaris aan te geven of je naar de vergadering zult komen, graag middels e-mail:. We hopen vele van jullie dan te zien.

Adres clubhuis  (Logement aan de Vecht)
Straatweg 30
3621BN  Breukelen

Austin-Sevenweekend 10 t/m 12 september

De Corona maatregelen worden langzaam versoepeld en het vaccinatie programma komt op stoom. Ieder kijkt uit naar een mooie zomer waarin weer meer mogelijk zal zijn. Zoals eerder aangekondigd zijn de data voor ons kampeerweekend vrijdag 10 september tot en met zondag 12 september, tegen die tijd moet het mogelijk zijn om met onze club samen te komen en mooie ritten te maken.

Het thema van het kampeerweekend is tussen rivieren, door polders en over dijken. Elza en Herman Arentsen hebben een programma in elkaar gezet dat ons het mooiste en beste van de Betuwe zal laten zien. Graag een e-mail sturen aan eh-arentse@hetnet.nl als je van plan bent naar het kampeerweekend te komen, dan kunnen de plannen worden afgestemd op het juiste aantal deelnemers. Als U zich heeft in geschreven (eh-arentse@hetnet.nl) krijgt U voor het weekend het volledige programma.

Globale weekend planning

Vrijdag 10 september

Vanaf   16uur Ontvangst met hapjes en drankjes

17uur Opening van het weekend

19uur Indisch Buffet verzorgd door “Salis”Indische catering

Zaterdag 11 september

Vanaf  10uur ontvangst met koffie en gebak

11uur vertrek rit

+/- 16uur  Finish rit

19uur Prijsuitrijking rit, daarna BBQ

Zondag 12september

            10uur ontvangst, daarna start van de rit

14uur Finish rit

15uur afsluiting weekend

 

De kosten van het weekend zijn 60euro/pp inclusief Buffet en BBQ

Er is nu ook bekend welke camping we zullen gebruiken: Camping Overbetuwe in Heteren. Met de camping is geregeld dat we een mooie centrale plaats krijgen waar we de grote tent op kunnen zetten. Er is voldoende ruimte voor tenten en campers. De camping beschikt over twee Chalets en twee trekkers hutjes. De 2 Chalets en één van de trekkershutjes zijn reeds voor de club geboekt en al vergeven. De camping beschikt ook over een B&B. Ieder wordt gevraagd zelf zijn of haar reservering te maken. Vermeldt erbij dat je deelneemt aan het Austin 7 kampeerweekend. De contactgegevens van de camping zijn:

Camping Overbetuwe

Uilenburgsestraat 3

6666 LA Heteren

Tel.: 0031 (0)26 4742233

E-mail: info@campingoverbetuwe.nl

 

Liever een hotel? Linge hotel in Elst is gunstig gelegen voor het kampeerweekend.

Linge Hotel Elst

Dorpstraat 23b

6661EE Elst

Tel: 0481 365260

www.lingehotelelst.nl

Hallo wereld!

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!