Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Snertrit 2021

7 November 2021

Hallo modder figuren,

Ook dit jaar gaan we proberen de “Snertrit” door te laten gaan. De rit is al een jaar geleden uitgezet en binnenkort gaan we zelf de route weer eens rijden om te kijken of alle modderpoelen er nog wel goed bij liggen.

De datum is : Zondag 7 November

De rit zal starten bij Johan en Elly de Graaff, adres:

Op het eiland 2  Geesteren (Gld.)

Jullie zijn welkom vanaf 10 uur.

Er is genoeg ruimte voor trailers en moderne vervoersmiddelen.

Starten kan vanaf 11 uur.

We rijden via zoveel mogelijk onverharde weggetjes naar de lunchlocatie bij Jan en Margreet Stellingwerff en via een nog slechtere route (valt wel mee hoor) naar de startlocatie in Geesteren.

Voor de lunch hebben we een lokale pannenkoeken foodtruck ingeschakeld en bij de pannenkoek wordt een lekkere warme chocoladedrank geserveerd.

De rit word afgesloten met goede snert en een al dan niet alcohol houdende versnapering.

Meedoen kan via voorinschrijving (tot en met Zondag  31 Oktober) op de email van Jan Stellingwerff : revheadjan@gmail en het overmaken van 30 euro per persoon op:

NL77ABNA 0495 7685 02 t.n.v. J.A.Stellingwerff  o.v.v.  Snertrit en naam.

Voor de mensen die pas op het laatste moment inzien hoe leuk dit ritje gaat worden is de prijs 40 euro contant ter plaatse. U begrijpt dat we stimuleren tot een vroegtijdige aanmelding i.v.b.m.  inkopen en afspraken.

Dus verlaag je bandenspanning voor meer grip, zet een stofbril op, gooi je tank vol en smeer minstens je gezicht in met ganzenvet maar voor dat alles: Meld je aan!

Details

Date:
7 November 2021

Venue

geesteren
geesteren, Nederland + Google Map