Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Kampeerweekend, Amsterdamse Bos – 1-3 september 2023

september 1 - september 3

Seven Weekend 2023 op 1, 2 en 3 september In een overmoedige bui heb ik op een der vorige jaarvergaderingen toegezegd het weekend dit jaar te organiseren. De locatie is vastgelegd en het is tijd om dat te communiceren alsmede van jullie te vragen wie van plan is deel te nemen. Ik heb een indicatie nodig om verplichtingen en opties te kunnen aangaan.

De vraag was om het weekend “bij mij in de buurt te doen”. Dat betekent in een verstedelijkte omgeving. Voor de ritten zullen we een wat langere aanrijroute nodig hebben. Het gaat om de volgende gegevens:

We zijn op de camping Euro Parcs in het Amsterdamse Bos. De camping ligt aan de west kant nabij Amstelveen.
Adres:
Kleine Noorddijk 1,
1187NZ Amstelveen.
kcc@europarcs.nl
088-0708420

Ik heb daar een optie op 10 camperplaatsen bij elkaar. Er is daar ook ruimte voor het opzetten van een tent. Voorts kunnen huisjes of ingerichte tenthuisjes worden gehuurd. Ieder zal zelf bij de camping zijn plaats moeten reserveren/bevestigen. Vermeld daarbij dat het om het Seven weekend gaat.

We zullen een centrale plek creëren met een partytent voor koffie, ontbijt en happy hour. Ook ben ik bezig voor de vrijdag- en de zaterdagavond een foodtruck te regelen. En vanzelfsprekend een rit op zaterdag en zondag. De zaterdagrit zal dezelfde zijn als die we vorig najaar hebben afgebroken vanwege het ongeval van Jinne en Marie Louise Meinema.

De financiële gevolgen heb ik nog niet op een rijtje
Laat mij even weten als je belangstelling hebt en van plan bent te komen.

Henk van der Veen

hbv.consulting@icloud.com

Details

Start:
september 1
End:
september 3

Venue

amsterdamse bos
amsterdamse bos
amsterdam, Netherlands
+ Google Map