Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

DVSCC-Next Generation rally – 1-2 juli 2023

juli 1 - juli 2

Beste autoliefhebber,

Op 1 en 2 juli 2023 gaat de eerste editie van de DVSCC-Next Generation rally’ van start.

Vanuit de Dutch Vintage Sports Car Club (DVSCC) nodigen wij ook jou als ‘jonge autoliefhebber’ graag uit om deel te nemen aan deze jaarlijks terugkerende rally!

Ons doel: jonge autoliefhebbers bij elkaar brengen en genieten van onze gezamenlijke passie voor vooroorlogse auto’s.

Hoe meer mensen, hoe meer vreugd!

Wij verstaan onder ‘jonge autoliefhebbers’: deelnemers met een leeftijd tot ongeveer 40 jaar oud met een auto vóór 1940!

De inschrijving is nu geopend: https://forms.gle/LhrXmahCZa2ypRa79

Graag vertellen wij je meer over het weekend van de ‘DVSCC-Next Generation Rally’:

            Onze ‘thuisbasis’ van dit weekend bevindt zich in Volendam. De locatie leent zich perfect voor de eerste editie van deze rally. Zaterdagochtend voordat we vertrekken uit Volendam is er de gelegenheid om kennis met elkaar te maken onder genot van een kopje koffie/thee en een heerlijk gebakje. Deze ochtend is er ook een korte briefing waarin wij jullie verwelkomen en alle ‘spelelementen’ uitleggen.

            Wij vertrekken rond 10.00 uur richting de Zaanstreek, waar we polderachtige wegen nemen en door pittoreske dorpjes rijden.

In de middag, rond lunchtijd, komen we aan in Bloemendaal waar we met elkaar een gezellige en uitgebreide lunch nuttigen.

            Na de lunch rijden we weer verder via de kust, over smalle dijkjes, langs wateren en landelijke wegen richting Volendam. De dag sluiten we af met een gezellig diner in ‘De moestuin’ in Volendam. Voor wie daarna nog niet genoeg heeft gehad van deze dag, kunnen we met elkaar het nachtleven van Volendam op ‘De Dijk’ gaan ontdekken.

            Zondagochtend rijden we langs het Markermeer om vervolgens een koffiestop te houden waar we heel veel eendjes gaan bekijken. Laat je verrassen!

De route vervolgt zich door groene landschappen en langs kleine dorpjes. In de namiddag brengt de route ons naar De Beemster waar wij als afsluiter een boerenlunch hebben.

            Tijdens de route, op zowel zaterdag als zondag, zijn er een aantal speelelementen. De insteek van deze rally is niet ‘competitief’, maar het gaat vooral om de gezelligheid!

 

Inschrijfgeld per equipe bedraagt €335. Bij de inschrijving is inbegrepen:

  • Hotelovernachting in het Van der Valk hotel in Volendam (zaterdag op zondag)
  • Koffie/thee stops
  • Lunches
  • Diner op zaterdagavond
  • Routeboek, rallyborden ect.
  • 2 jaar gratis DVSCC-lidmaatschap

 

De rally biedt ruimte aan 30 equipes met auto’s vóór 1940. Vol is vol!

Hopelijk zien wij jou bij de start!

Heb je vragen? Neem gerust contact op via de e-mail: jeugdzaken.dvssc@gmail.com of telefonisch 0654373686 (Milton Laarman).

Met vriendelijke groeten,

Juri Castricum en Milton Laarman

Details

Start:
juli 1
End:
juli 2

Venue

volendam
volendam, Netherlands + Google Map