Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ladies day – 25 juni 2023

juni 25

Midzomerrit / Ladies day 25 juni 2023

Uitnodiging Midzomerrit zondag 25 juni 2023 in Bathmen

Let op: de datum is gewijzigd!

Johan Nahuis van de Austin Club Holland (ACH) heeft een Midzomerrit uitgezet voor de ACH en de Dutch Pre-War Austin Seven Owners (DPWA7O). Het Thema van de rit is gezelligheid en genieten van de auto’s en van de natuur.

Wij hopen dat dames deze gelegenheid aangrijpen om zelf achter het stuur te gaan zitten, zodat de heren eens meemaken dat navigeren het moeilijkst is. Voor elke dame achter het stuur is er een leuke verrassing.

Op zaterdagavond 24 juni is er de mogelijkheid voor deelname aan een BBQ tegen een kleine vergoeding. De start- en finish-plaats van de midzomerrit is in een bosperceel, waar ook de BBQ georganiseerd wordt. Bathmen ligt ten oosten van Deventer.

De rit van zondag gaat door de Achterhoek en Salland, vrijwel geheel over lokale 60km/u-wegen en is een kleine 80km lang. Onderweg zijn er voldoende pauze-gelegenheden. Het is een zeer mooie omgeving en het is zeker de moeite waard om er een weekend van te maken. Er is voldoende B&B, hotel en camping in de omgeving.

I.v.m. de organisatie is het noodzakelijk om je vooraf op te geven via email bij Johan Nahuis (johan.nahuis@kpnmail.nl) voor 11 juni. Vermeld hierbij of je meedoet aan de BBQ op zaterdag en geef ook aan wie er achter het stuur gaat zitten (vrouw/man)

Veel Auto-Club-Holland-leden komen ‘op eigen as’ naar Bathmen en maken er een gezellig weekend van. Om deze reden is besloten om de BBQ op de zaterdagavond te houden, zodat men na de rit van zondag ook weer op eigen as naar huis kan.

 

Lokatie: Het bos naast Postweg 2a, 7437 SW, Bathmen

Aanmelden: johan.nahuis@kpnmail.nl

Details

Date:
juni 25